Fold ud
Sådan gør du
3 dl ymer
2 dl kærnemælk
0,5 dl piskefløde
Sukker + vaniljesukker efter smag
Variation
Saft: Jordbær, hindbær, solbær, appelsin, citron
Moset/blendet frugt: Banan, ananas, jordbær, hindbær
Færdigkøbt karamelsovs, chokoladesovs
Alle ingredienserne piskes/blendes sammen.
2 dl kærnemælk
1 dl piskefløde
1 dl kvark, skyr
100 g hindbær eller anden frugt
2 spsk. sukker eller efter smag
1 spsk. skummetmælkspulver (kan udelades)
Alle ingredienserne piskes/blendes sammen.
2 dl ymer
2 dl kærnemælk
1 æg (pasteuriseret)
2 spsk. sukker
0,5 dl appelsinjuice
Æg piskes med sukker. De øvrige ingredienser røres i.
Fold ud
Kontakt
Direkte link til denne side: www.hemidt.dk/588629
Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.